SafetyCT: Leverancier van softwareoplossingen voor veiligheid en hulpdiensten

SafetyCT is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en ondersteunen van diverse softwareoplossingen voor meldkamers, veiligheidsregio's, hulpdiensten en de industrie. Met een breed scala aan producten en diensten streeft SafetyCT ernaar om de veiligheid en efficiëntie van deze organisaties te verbeteren.

De softwareoplossingen van SafetyCT omvatten onder andere systemen voor navigatie, dekkings- en inzetplannen, digitale bereikbaarheidskaarten, materieel spreidingsplan, voertuigviewers, Geo magazijnen/warehouses, vakbekwaamheidsmanagement, planning, materieel en dispatching. Deze oplossingen bieden een geïntegreerde benadering van operationele processen en helpen bij het stroomlijnen van werkstromen.

De data uit de EasyProducten van Rietveld kunnen volledig geïntergreerd worden in de software van SafetyCT.  

Rietveld heeft een goede partner aan SafetyCT. Bij SafetyCT draait het namelijk niet alleen om het leveren van hoogwaardige software, maar ook om uitstekende service en integratie met bestaande systemen, zoals o.a. EasyTrack van Rietveld. Het bedrijf begrijpt het belang van synergie en informatie-uitwisseling tussen meldkamers en operaties en geïntegreerde software van derde partijen. Hierdoor kunnen hulpverleners altijd vertrouwen op juiste en relevante informatie tijdens noodsituaties.

Door te kiezen voor Rietveld i.s.m. SafetyCT profiteer je van geavanceerde softwareoplossingen die zijn ontworpen om de veiligheid en efficiëntie te verhogen. De gebruiksvriendelijke interfaces en intuïtieve functies maken het gemakkelijk voor gebruikers om snel toegang te krijgen tot de benodigde informatie en taken uit te voeren. Bovendien staat het ervaren team van SafetyCT altijd klaar om ondersteuning te bieden en eventuele vragen of problemen op te lossen.

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid