Het Qargo-team bestaat uit ervaren transport- en digitale professionals professionals met expertise in transport en softwareontwikkeling. Ze streven ernaar om de specifieke behoeften van transportbedrijven te begrijpen en om te zetten in een gebruiksvriendelijke oplossing. Hierdoor kun je jouw workflow optimaliseren en je richten op wat echt belangrijk is.

Met Qargo kun je orders snel invoeren, automatisch pdf's importeren en dubbele uploads vermijden. Adressen worden automatisch opgezocht. Je kan offertes creëren, nieuwe orders toevoegen en deze beheren via dezelfde interface.

Daarnaast kun je met Qargo jouw planning optimaliseren. Je kunt orders toewijzen aan de juiste chauffeur en voertuig en de routing-engine zal het aantal stops optimaliseren, evenals de afstand, duur en CO2-uitstoot berekenen. Vervolgens kun je deze informatie rechtstreeks naar de chauffeur sturen via de mobiele app, e-mail, sms of boordcomputer.

Met behulp van slimme mijlpalen en voorspellingen van de verwachte aankomsttijd kun je problemen detecteren voordat ze zich voordoen. Qargo voorspelt de verwachte aankomsttijd en biedt klanten real-time zichtbaarheid via het klantenportaal of afzonderlijke links.

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig met Qargo. Met het eenvoudige taakbeheer kun je taken efficiënt beheren en vermijdbare fouten of ontbrekende documenten voorkomen.

Ook handig is dat je betalingen kunt ontvangen zonder papierwerk. Het eenvoudige betalingsbeheer genereert automatisch bedrijfsgegevens en voegt documenten toe zodra een zending is voltooid. 

De data uit de software van Rietveld integreert bovendien naadloos met de TMS-software van Qargo, waardoor jouw gegevens moeiteloos worden geïntegreerd.
Dat is nog eens EASY!

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid