De Piccolo Splitter - De innovatieve standairco voor vrachtwagens

De Piccolo Splitter is een revolutionaire standairco speciaal ontworpen voor vrachtwagens. Wat deze standairco onderscheidt in de markt, is het feit dat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de vrachtwagencabine bij installatie. Dit maakt de compacte Piccolo Splitter ideaal voor verschillende toepassingen zoals zwaartransport, autotransport en vrachtwagens waarvan de bovenkant vrij moet blijven voor veiligheidsdoeleinden.

Met de Piccolo Splitter kunnen vrachtwagenchauffeurs genieten van een aangename en comfortabele cabineomgeving tijdens hun lange ritten. Of het nu gaat om warme zomerdagen of koude wintermaanden, deze standairco zorgt altijd voor een optimale temperatuur en ventilatie in de cabine.

De Piccolo Splitter is compatibel met vooraanstaande merken zoals Volvo, MAN en Scania trucks. Hierdoor kunnen chauffeurs van verschillende vrachtwagenmerken profiteren van dit innovatieve product.

Belangrijkste kenmerken van de Piccolo Splitter:
  • Geen ruimteverlies boven of achter de vrachtwagencabine

  • Geschikt voor zwaartransport, autotransport en vrachtwagens met veiligheidsvereisten

  • Biedt optimaal comfort en ventilatie in de cabine

  • Compatibel met Volvo, MAN, Mercedes en Scania trucks

Waarom kiezen voor de Piccolo Splitter?

De Piccolo Splitter biedt een unieke oplossing voor vrachtwagenchauffeurs die behoefte hebben aan een standairco zonder ruimteverlies. Door de compacte installatie is deze standairco perfect geschikt voor verschillende toepassingen waarbij elke centimeter telt.

Bovendien zorgt de Piccolo Splitter altijd voor een aangename temperatuur en goede ventilatie in de cabine, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Dit draagt bij aan het comfort en welzijn van chauffeurs tijdens hun lange ritten.

Kies voor innovatie en gemak met de Piccolo Splitter - dé standairco die geen concessies doet aan ruimte of kwaliteit!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Piccolo Splitter 

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar demogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid