Hurkmans Transport kiest voor de Efficio3 boordcomputer en TransFollow E-CMR

Hurkmans Transport kiest voor de Efficio3 boordcomputer en TransFollow E-CMR

Hurkmans Transport B.V. is een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van los gestorte goederen en droge bulkgoederen. De visie van Hurkmans is; “Veilig onderweg naar een gezonde toekomst .”

Dit wordt uitgedragen door bij alle beslissingen binnen het bedrijf, te denken aan de voordelen voor mens en milieu. Een papierloze administratie past bij deze visie en daarom heeft Hurkmans Transport te Someren besloten om de overstap naar de E-CMR van TransFollow  te maken, welk met het TMS-systeem van ITKShare geïntegreerd zal worden.

Voorafgaand aan de definitieve besluitvorming hebben de betrokken partijen, Beurtvaartadres, ITKShare en Rietveld, de mogelijkheden goed met elkaar afgestemd, omdat de diverse systemen uiteraard naadloos op elkaar dienen aan te sluiten. De Efficio3 boordcomputer past uitstekend in het geheel, daar deze mobiele boordcomputer zowel binnen als buiten het voertuig gebruikt kan worden, wat weer voor het ondertekenproces van de E-CMR essentieel is.  Vanuit ITKShare wordt een ritopdracht met TransFollow ID gegenereerd en naar de Efficio3 boordcomputer gestuurd, zodat de chauffeur direct vanuit de ritopdracht de bijbehorende E-CMR kan opvragen, invullen en vervolgens het aftekenproces kan afronden. Na afhandeling van de ritopdracht op de boordcomputer van Rietveld worden de gegevens direct naar het TMS van ITKShare voor de verdere verwerking in de administratieve processen verstuurd.

Gepubliceerd op: 09 april | Terug