Uitlaatservice ondernemers zoeken oplossing voor de honden tijdens hete zomers

Zorgeloos genieten van de zomerse ritjes met de trouwe viervoeters? Dat kan nu met de Neil Premium 700 Air Cooler!

Elke zomer worden er nog steeds te veel honden naar de dierenarts gebracht vanwege oververhitting in een auto. Zelfs een korte stop kan al flinke oververhitting veroorzaken, aangezien honden hun lichaamswarmte niet zo gemakkelijk kwijtraken als mensen. Traditionele airco's kunnen schadelijk zijn voor de longen van de hond en zijn daarom vaak geen geschikte oplossing.

Maar maak je geen zorgen, want wij hebben dé oplossing: de Neil Premium 700 Air Cooler. Deze milieuvriendelijke waterverdamper zorgt ervoor dat de laadruimte van jouw auto continu wordt voorzien van gekoelde verse buitenlucht, zonder dat de motor hoeft te draaien. Geen airco, maar wel een fris en comfortabel klimaat, ook voor jouw huisdier!

Koeling voor langharige honden tijdens het autorijden

Vooral bij langharige honden met een dichte vacht is het belangrijk om voldoende koeling in de auto te hebben. Wanneer de motor niet draait en de airco uitstaat, kan de temperatuur snel oplopen. Met de Neil Premium Air Cooler zorg je ervoor dat jouw viervoeter altijd verkoeling krijgt. Deze verdampingskoeler gebruikt alleen water en batterijvermogen en is daardoor ideaal voor gebruikers die een koel klimaat in hun auto willen zonder de motor te laten draaien of brandstof te gebruiken. Ondanks het kleine formaat heeft dit exclusieve koelsysteem hetzelfde koelvermogen als airconditioners voor vrachtwagens.


Ideaal voor hondenvervoer

De Neil Premium 700 maakt altijd gebruik van verse buitenlucht, waardoor er een constante verversing van de binnenlucht plaatsvindt en slechte geuren worden voorkomen. De lucht wordt verkoeld en bevochtigd om te voorkomen dat huisdieren ziek worden door onderkoeling.

Deze innovatieve air cooler werkt door verdamping, wat resulteert in frisse lucht met de ideale luchtvochtigheid. Dit helpt schade aan de longen van huisdieren door droge lucht te voorkomen.

Professionele installatie door onze specialisten

Laat jouw Neil Premium 700 Air Cooler professioneel installeren door onze ervaren specialisten. Met meer dan 25 jaar ervaring in het installeren van diverse automotive-systemen weten onze experts precies wat nodig is voor een succesvolle installatie. Het team denkt graag mee met jouw wensen om zo tot het gewenste resultaat te komen.

 

Download hier de folder Maak een afspraak