NEXTdriver - De professionele rijgedragcoachingsdienst

Met NEXTdriver wordt het rijgedrag van chauffeurs verbeterd en wordt de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik structureel verminderd. Deze dienst integreert automatisch met EasyTrack Fleetmanagement en de Efficio boordcomputer.

Met NEXTdriver worden jouw chauffeurs op een structurele manier gecoacht op professioneel rijgedrag. Dit resulteert niet alleen in minder brandstofverbruik, maar ook in minder ongevallen en lagere onderhoudskosten. Dankzij NEXTdriver kunnen besparingen tot wel 8% op brandstofkosten en CO2-uitstoot worden gerealiseerd. Voor deze analyses maakt NEXTdriver gebruik van Fleet Management-data van de Efficio Boordcomputer, die automatisch wordt geïntegreerd met EasyTrack Fleetmanagement van Rietveld.

Hoe werkt het?

Chauffeurs ontvangen wekelijks rapporten over hun rijgedrag via de handige NEXTdriver app. Professionele coaches gaan vervolgens de dialoog aan met elke chauffeur om feedback te geven en hen te begeleiden bij het verbeteren van hun rijgedrag. In de app zijn speciale uitdagingen te vinden om extra motivatie te bieden.

Managers hebben toegang tot het NEXTdriver Management Portal, waar ze de vooruitgang van hun vloot kunnen volgen en direct kunnen zien hoe deze zich vertaalt in besparingen. Met behulp van de NEXTdriver Toolbox kunnen managers ook zelf op een zeer efficiënte en effectieve manier coaching bieden, waarbij de wekelijkse rapportages automatisch worden verstuurd door NEXTdriver.

 

NEXTdriver is trots winnaar te zijn van de nationale verkeersveiligheidsprijs in 2020. Deze erkenning onderstreept de toewijding aan het bevorderen van veilig rijgedrag en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Neem vandaag nog concact op en verlaag je brandstofkosten en CO2 uitstoot.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid