MendriX: Efficiëntie en Professionaliteit in de Logistieke Sector 

MendriX is een toonaangevende specialist in de logistieke sector. Samen met de cloudbased data uit Rietvelds Efficio boordcomputer en EasyTrack en de software van Mendrix helpen we bedrijven om de logistieke processen efficiënter uit te voeren, financiën op orde te krijgen en klanten en medewerkers op het juiste moment van relevante informatie te voorzien.

Swijnenburg Transport: Een Succesverhaal met Rietveld en MendriX

Een indrukwekkend voorbeeld van de impact van MendriX software is te zien bij Swijnenburg Transport. In slechts twee jaar tijd wisten zij hun aantal thuisleveringen te verdubbelen, van meer dan 10.000 naar ruim 20.000 per jaar. Volgens de eigenaren Henk en Janica Swijnenburg zou deze groei niet mogelijk zijn geweest zonder de boordcomputers van Rietveld en de TMS-software van MendriX.

De samenwerking tussen Rietveld en MendriX heeft ervoor gezorgd dat Swijnenburg Transport hun dienstverlening kon professionaliseren. Dankzij deze geavanceerde technologieën konden zij niet alleen hun leveringsproces optimaliseren, maar ook beter inzicht krijgen in hun financiën en tijdig relevante informatie delen met zowel klanten als medewerkers.

Het succesverhaal van Swijnenburg Transport is slechts een voorbeeld van de vele bedrijven die hebben geprofiteerd van de krachtige en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen van MendriX in samenwerking met Rietveld.

Met de innovatieve technologieën blijven we voortdurend streven naar het verbeteren van logistieke processen en het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten.

Lees hier het hele verhaal 

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid