GrootJebbink heet nu Rietveld

GrootJebbink is voor velen een begrip in voertuigveiligheid. Sinds 2021 is GrootJebbink een onderdeel van de Rietveld group.

Vanaf 15 november 2023 is de naam van GrootJebbink komen te vervallen. De reden is dat Rietveld en GrootJebbink één bedrijf is met dezelfde service. Niet met gelijke oplossingen en producten, maar zeker wel aanvullend. Rietveld biedt nu, met de productenlijn van GrootJebbink, naast Easy voertuigmanagement ook veiligheidsproducten. Een zeer welkome aanvulling! 

Bij Rietveld hebben we namelijk de missie om de wereld duurzamer én veiliger te maken als het gaat om werken met voertuigen, machines en objecten.

Dezelfde service, producten en oplossingen

Wat betreft de basis blijft alles zoals je van ons gewend bent: dezelfde locatie, vertrouwde gezichten, de bekende service, en dezelfde expertise. De locatie en de medewerkers van GrootJebbink blijven voor Rietveld werken. De enige wijzigingen die plaatsvinden naast de naamswijziging, zijn de bedrijfs- en financiële gegevens. Deze informatie is te vinden op de contactpagina van deze website. 

Bedankt GrootJebbink!

Jouw bedrijfsactiviteiten waren een waar genoegen en die zetten we met dezelfde inzet voort. We maken het alleen maar makkelijker. Eén naam, één werkgever, één leverancier, één opdrachtgever, één administratie. Dat past goed in de Easy mindset van Rietveld.

Heb je vragen hierover?

Bel of mail ons gerust, want we geven graag duidelijkheid op al je vragen. 

voertuigveiligheid@rietveld.nl +31 (0) 341 56 42 42

Rietveld | Start with Easy