GARMIN - Wereldmarktleider op het gebied van navigatie

Als het gaat om navigatie, is GARMIN de absolute wereldmarktleider. Met hun innovatieve technologie en brede scala aan functies, stelt GARMIN gebruikers in staat om te profiteren van unieke voordelen die elders niet te vinden zijn.

Een van deze voordelen is GARMIN Live Traffic. Deze functie biedt real-time verkeersinformatie, zodat je altijd op de hoogte bent van eventuele vertragingen of files op je route. Dit stelt je in staat om kouw reis efficiënter te plannen en tijd te besparen.

Een andere geweldige functie is het volledig instelbare voertuigprofiel dat GARMIN biedt. Met dit profiel kun je specifieke beperkingen zoals hoogte, gewicht, lengte en breedte van jouw voertuig invoeren. Op basis hiervan zal de navigatie je routes voorstellen die geschikt zijn voor jouw specifieke voertuig, waardoor je verrassingen onderweg kunt vermijden.

De Efficio boordcomputer van Rietveld is standaard uitgerust met GARMIN navigatie en het instelbare voertuigprofiel. Rietveld werkt nauw samen met GARMIN als leverancier om de Efficio boordcomputeroplossing te ontwikkelen. Met deze oplossing kun je profiteren van de geavanceerde navigatiemogelijkheden van GARMIN, terwijl je tegelijkertijd geniet van de functionaliteit en betrouwbaarheid van de Efficio boordcomputer.

Kortom, met GARMIN als partner op het gebied van navigatie, krijg je toegang tot unieke functies zoals GARMIN Live Traffic en het volledig instelbare voertuigprofiel. Of je nu een professionele chauffeur bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare navigatieoplossing, GARMIN heeft alles wat je nodig hebt.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid