Verbeter jouw efficiëntie en versnel jouw facturatieproces met de Efficio Coach boordcomputer voor touringcars. Vereenvoudig de administratie voor jouw chauffeurs en kantoorpersoneel. Krijg realtime inzicht in het rijtijden budget op basis van Europese wet- en regelgeving, rekening houdend met de ‘twaalfdagen’-regeling van de touringcarbranche.

 

Automatiseer jouw administratieve processen met onze Efficio Coach Boordcomputer. Administratieve handelingen worden voor zowel jouw chauffeurs als kantoorpersoneel aanzienlijk vereenvoudigd en tot een minimum beperkt.

 

Rietveld en Trip Software werken al meer dan 5 jaar samen in de touringcarbranche, waardoor wij in de afgelopen jaren bij vele touringcarbedrijven onze boordcomputer oplossingen succesvol hebben geïmplementeerd.  De Efficio Coach boordcomputer is volledig afgestemd op Trip Software.

 

Bent je (nog) geen gebruiker van Trip Software? Ook dan zijn onze fleet management applicaties een waardevolle toepassing voor jouw onderneming. Rietveld biedt je een oplossing die bij je past, van Tracking & Tracing, Tachograaf Management tot aan de Efficio Coach boordcomputer voor touringcars.

 

Lees hier meer over de Efficio Coach.