Over Ecco: veiligheid- en noodsystemen in alarmen en flits-zwaailampen

Ecco is een internationaal bedrijf met één missie: het ontwikkelen van veiligheid- en noodgevaloplossingen om mensenlevens te beschermen.

Het Engelse bedrijf levert al sinds 1971 veiligheidsystemen zoals achteruitrijalarmen en flitslampen. Ze waren de eerste die achteruitrijalarmen maakten en ze zijn nog steeds marktleider. In meer dan 67 landen is Ecco actief en ze werken nauw samen met merken zoals John Deere en Ford.

Ecco is een partner leverancier van Rietveld. Kwaliteit is hierbij een gedeelde waarde. Zo voldoen de producten aan de reglementen van de ECE R65 keuring en zijn Ecco producten onderhoudsvrij.

Oplossingen van onze leverancier zijn er voor praktisch elke sector. Denk hierbij aan landbouw, transport & logistiek of hulpdiensten.

 

Productinformatie

Een van de producten van Ecco die wij aanbieden is de ECCO EA9070. Dit krachtige achteruitrijalarm is geschikt voor alle ruige omstandigheden. Bijvoorbeeld op een groot voertuig die in zware omstandigheden werkt.

Het piepende geluid van een klassiek achteruitrijalarm herken je misschien. Vervelend? Vele vinden van wel. Om die reden heeft dit alarm een alternatief.

Zo klinkt er geen piep maar een kraakgeluid. Deze witte ruis (krakend geluid) wordt heel gericht in één gebied verspreid. Omstanders horen dit geluid goed en worden gewaarschuwd maar de rest van de buurt heeft er geen last van.

Dit is één van de producten die we aanbieden van Ecco. Bekijk hier het volledige assortiment in zwaai-en flitslampen.

Meer weten?

Heb je nog een specifieke vraag over de producten van Ecco of voertuigveiligheid in het algemeen?

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring helpen we je graag op weg. Neem contact op voor vrijblijvend advies over onze producten.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid