EasyTrip: De ideale transportsoftware voor containervervoerders

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare transportsoftware voor containervervoer? Zoek niet verder, want EasyTrip is precies wat je nodig hebt!

Dankzij de nauwe samenwerking tussen Rietveld en EasyTrip is er een perfecte koppeling ontstaan met het EasyTrack systeem en onze Efficio boordcomputers.

Het EasyTrip systeem werkt naadloos samen met het EasyTrack systeem, waardoor alle ritopdrachten automatisch naar de boordcomputer of de Efficio SmartApp worden verzonden. Dit bespaart jou als containervervoerder veel tijd en moeite. Bovendien kunnen afgeronde orders, inclusief belangrijke aanvullende informatie zoals containernummers of zegelnummers, direct vanuit de boordcomputer in EasyTrip worden verwerkt.

Met EasyTrip hoef je nooit meer handmatig gegevens over te typen of te wachten op papieren documenten. Alles wordt elektronisch geregistreerd en direct gesynchroniseerd tussen de verschillende systemen. Dit zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen jouw kantoorpersoneel, chauffeurs en klanten.

 

De voordelen van EasyTrip:

  • Efficiëntie: Dankzij de automatische koppeling tussen systemen gaat er geen kostbare tijd verloren aan handmatige gegevensinvoer.

  • Betrouwbaarheid: Met EasyTrip kun je altijd vertrouwen op de juiste en up-to-date informatie, zowel in het kantoor als onderweg.

  • Gemak: Alle belangrijke gegevens worden automatisch geregistreerd en gesynchroniseerd, waardoor jij je kunt richten op andere belangrijke taken.

EasyTrip is de ideale keuze voor containervervoerders die efficiëntie, betrouwbaarheid en gemak hoog in het vaandel hebben staan. Dankzij de perfecte integratie met EasyTrack en Efficio boordcomputers wordt jouw transportproces naar een hoger niveau getild.

Meer weten? Neem dan contact met op met onze productspecialist.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid