EasyTax | Gecertificeerde ritregistratie: Het ideale systeem voor zakelijke kilometers


Rijd je minder dan 500 privé kilometers per jaar in jouw auto van de zaak en wordt jouw voertuig verder alleen gebruikt voor zakelijke doeleinden? Dan is het van cruciaal belang om een sluitende kilometeradministratie bij te houden, zodat je kunt aantonen aan de Belastingdienst dat je geen bijtelling hoeft te betalen.


Gelukkig biedt EasyTax dé oplossing. EasyTax is een geautomatiseerd ritregistratiesysteem dat gecertificeerd is door de Stichting Keurmerk RitRegistratie Systemen (KRRS). Dit keurmerk garandeert dat EasyTax volledig voldoet aan de wettelijke eisen van de Belastingdienst.

 


Met EasyTax heb je niet alleen een fiscus-proof rittenregistratiesysteem, maar krijg je ook nauwkeurig inzicht in diverse aspecten zoals:

Actuele positie van jouw voertuigen
Met EasyTax kun je altijd en overal de actuele positie van jouw voertuigen volgen. Dit geeft je niet alleen gemoedsrust, maar stelt je ook in staat om efficiënter te plannen en bij te sturen indien nodig.

Gereden route(s) en afgelegde kilometers
EasyTax registreert automatisch alle routes die worden afgelegd met jouw voertuigen, evenals het aantal kilometers dat daarbij wordt gereden. Zo heb je altijd een compleet overzicht van alle zakelijke ritten.

Bezochte locaties en duur van het bezoek
Met EasyTax kun je precies zien welke locaties jouw voertuigen hebben bezocht en hoe lang ze daar zijn geweest. Dit is vooral handig voor bedrijven die veel klantbezoeken afleggen of meerdere projecten op verschillende locaties hebben.

Gewerkte uren van jouw medewerkers
EasyTax maakt het ook mogelijk om de gewerkte uren van jouw medewerkers bij te houden. Dit is vooral nuttig als je werkt met buitendienstmedewerkers of chauffeurs, omdat je zo een duidelijk overzicht krijgt van de productiviteit en prestaties van jouw team.

Over Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen:
De Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen heeft als doel om een onafhankelijk keurmerk te bieden voor ritregistratiesystemen in Nederland. Het bestuur van de stichting is volledig onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Rietveld heeft verklaard te voldoen aan alle eisen van het keurmerk als leverancier van EasyTax.

Om ervoor te zorgen dat EasyTax aan alle kwaliteitsnormen voldoet, is het systeem geauditeerd door een onafhankelijk instituut. Hierbij zijn verschillende elementen getoetst, waaronder de eisen van de Belastingdienst (conform "Normenkader" en beveiliging van gegevens), continuïteitswaarborging van de leverancier en privacybescherming van de geregistreerde gegevens.


Download de XAR viewer

Download de Gedragscode Privacy RRS PDF

Download de Regelement Beroepscommissie PDF


Meer weten?

Wil je meer informatie over EasyTax en wil je weten aan welke eisen jouw bedrijf volgens de Belastingdienst moet voldoen om in aanmerking te komen voor dit systeem? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw zakelijke kilometers. Met EasyTax kun je met een gerust hart de weg op!

Contact met EasyTax productspecialist