Met de Dynniq-applicatie GreenFlow for Trucks kunnen vrachtwagens veilig en efficiënt kruispunten passeren

Met de innovatieve GreenFlow for Trucks applicatie van Dynniq, beschikbaar op de Efficio boordcomputer van Rietveld, kunnen vrachtwagens zonder te stoppen kruispunten passeren. Deze applicatie werkt samen met intelligente verkeersregelinstallaties (iVRI's) om connected transport mogelijk te maken.

De GreenFlow for Trucks app zorgt ervoor dat de timing van de iVRI's wordt afgestemd op het naderende zware vrachtverkeer. Dit betekent dat vrachtwagens veilig en soepel door het verkeer kunnen navigeren, zonder onnodige stops bij kruispunten.

Dynniq is een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf dat internationaal geïntegreerde mobiliteitsoplossingen biedt. Het doel van Dynniq is om mensen en goederen snel, duurzaam en veilig naar hun bestemming te laten reizen met behulp van geavanceerde technologie.

Fa. J. Dobbe & Zn. Transport demonstreert het gebruik van de GreenFlow for Trucks app op de Efficio boordcomputer

In een aflevering van How it's Done op RTLZ wordt gedemonstreerd hoe Fa. J. Dobbe & Zn. Transport de GreenFlow for Trucks app gebruikt op hun Efficio boordcomputer. Deze klant laat zien hoe zij profiteren van de efficiëntie en veiligheid die deze applicatie biedt.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid