Dometic: Wereldleider in merkoplossingen voor mobiel leven

Dometic is de absolute koploper als het gaat om merkoplossingen voor mobiel leven. Met een breed scala aan producten op het gebied van eten & drinken, koelen of verwarmen, energie & controle, beveiliging & veiligheid en hygiëne & sanitair, biedt Dometic innovatieve oplossingen die het leven onderweg gemakkelijker en comfortabeler maken.

Wereldwijde aanwezigheid

Dometic is met name actief in Amerika, EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en Azië/Oceanië. Met hun uitgebreide netwerk van distributiepartners zijn ze in staat om hun hoogwaardige producten overal ter wereld te leveren. Of je nu een recreatievoertuig bezit, in een truck of personen-/bedrijfsauto rijdt, een jacht hebt of werkzaam bent in de commerciële scheepvaart, Dometic heeft de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Innovatie en kwaliteit

Dometic onderscheidt zich door voortdurende innovatie en aandacht voor kwaliteit. Hun team van experts werkt nauw samen om producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een draagbare koelbox voor een kampeertrip of een geavanceerd beveiligingssysteem voor je boot, Dometic heeft de expertise om aan al je wensen te voldoen.

Veelzijdige toepassingen

Dometic's producten vinden hun weg naar verschillende toepassingen. Of het nu gaat om het koelen van voedsel en drankjes tijdens een roadtrip, het verwarmen van je camper op koude winterdagen of het zorgen voor een comfortabele en hygiënische sanitaire ervaring tijdens het zeilen, Dometic heeft altijd de juiste oplossing. Hun productlijn is ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van verschillende doelgroepen en situaties.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid