Over FleetMate GO van CSW

FleetMate GO is werkplaatssoftware voor de truck- en trailerbranche en speciaal ontworpen voor de 24Volt werkplaats. Het systeem draait volledig in de cloud en is daardoor 24/7 en overal bereikbaar. Het hele werkplaatsproces kan met de verschillende modules van FleetMate geautomatiseerd worden. De kostprijs per kilometer van de verschillende voertuigen wordt hierdoor helder in kaart gebracht, de voertuig- en klanthistorie zijn eenvoudig terug te vinden en de truck data van database is standaard geïntegreerd.

Slimme koppelingen met verschillende onderdelen leveranciers zorgen ervoor dat onderdelen eenvoudig besteld worden en aan de juiste werkbon worden gekoppeld.

Enkele voordelen van de koppeling met EasyTrack en Efficio Boordcomputer

  • Dankzij de koppeling met EasyTrack, heb je altijd de actuele kilometerstanden van de voertuigen in FleetMate GO staan.

  • In combinatie met de ticket-module van Fleetmate Go kan de chauffeur met de Efficio boordcomputer meldingen van bijvoorbeeld schades direct doorsturen naar de werkplaats. Dit is inclusief eventuele bijlagen zoals foto’s. De werkplaats kan dan direct een inschatting maken van de ernst en het benodigde onderhoud inplannen.

Door te kiezen voor FleetMate Go in combinatie met EasyTrack en de Efficio boordcomputer, kies jij voor efficiëntie en duurzaamheid.

Meer informatie vind je op de website van CSW: www.csw.nl/Fleetmate

Heb je meer vragen over de mogelijkheden van FleetMate GO in combinatie met de EasyTrack en de Efficio boordcomputer? Neem dan snel contact op met onze specialisten.

Contact

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid