>

 

Command Alkon: Wereldwijde leverancier van technologische oplossingen

Command Alkon is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor producenten, vervoerders en leveranciers binnen de betonmortelindustrie. Met hun innovatieve software en systemen stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken en betere resultaten te behalen.

EasyTrack voor betoncentrales: Een maatwerk-oplossing

Voor de betoncentrale industrie heeft Rietveld, in samenwerking met Command Alkon, een speciale maatwerk-versie van EasyTrack ontwikkeld. Dit geavanceerde systeem biedt betoncentrales de mogelijkheid om hun processen te optimaliseren en volledig geautomatiseerd te beheren.

Eenvoudige integratie met backoffice systemen

Tijdens een succesvolle proefperiode zijn verschillende scenario's uitvoerig getest. Hierdoor kon Rietveld EasyTrack naadloos integreren met de specifieke backoffice systemen die veel gebruikt worden in de betoncentrale industrie, namelijk Command Alkon (TMS) en Jonker Software.

Bij het gebruik van EasyTrack voor betoncentrales profiteer je van:

  • Efficiënter beheer van jouw productie- en transportprocessen
  • Real-time inzicht in voorraadniveaus en planningen
  • Optimalisatie van de logistiek en routes
  • Verbeterde communicatie tussen verschillende betrokken partijen
Eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijk

EasyTrack voor betoncentrales is eenvoudig te implementeren binnen jouw organisatie. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kan aangepast worden aan jouw specifieke behoeften. Met de naadloze integratie met Command Alkon (TMS) en Jonker Software heb je alle tools binnen handbereik om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wacht niet langer en ontdek zelf de voordelen van EasyTrack voor betoncentrales. Neem contact op met Rietveld en laat je informeren over de mogelijkheden!

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid