Over Camos: innovatie en kwaliteit

Camos houdt zich al sinds 1994 bezig met het produceren van kwalitatieve camera’s en monitoren. Ze bieden een breed assortiment aan, waaronder achteruitrijcamera’s, infraroodcamera’s en accessoires. Daarnaast leveren ze ook monitoren en kabels om de camera’s aan de monitoren te koppelen.

Het Koreaanse bedrijf werkt samen met een aantal exclusieve distribiteurs over de hele wereld, waaronder Rietveld.

Rietveld: Exclusieve leverancier van Camos

Rietveld is een van de exclusieve dealers van Camos, waarbij kwaliteit en innovatie altijd centraal staan. Alle producten zijn gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal (rvs). Maar het gaat bij Camos verder dan alleen hardware. Onder de aluminium behuizing bevindt zich innovatieve software die het onderscheid maakt.

Een voorbeeld hiervan is de CS-3518, die ondanks zijn compacte behuizing een indrukwekkende 180 graden kijkhoek biedt. Een ander opvallend product is de CM-5050, die camera en monitor automatisch en draadloos met elkaar verbindt. Dit is vooral handig voor trekker-oplegger combinaties.

 

Bekijk ons assortiment van camera’s en monitoren

In onze webshop vind je een overzicht van onze camera’s en monitoren. Bij het zoeken naar producten, gebruik gerust het zoekwoord "Camos" om relevante resultaten te vinden.

 

Wat heeft Camos te bieden?

Elk voertuig heeft zijn unieke eisen en specificaties. Camos biedt een breed assortiment aan camera oplossingen die zijn afgestemd op verschillende soorten voertuigen. Met name in de Afvalrecycling en Grond-, Weg- en Waterbouw: Camos heeft de juiste cameraoplossingen.

Achteruitrijcamera’s zijn speciaal ontworpen om een helder zicht te bieden bij het achteruitrijden of inparkeren van een voertuig. Met functies zoals groothoeklens, nachtzicht en ingebouwde microfoon wordt manoeuvreren makkelijker.

Met zijcamera’s van Camos komen de dode hoeken in beeld en verbeter je het zicht rondom het voertuig. Dit is vooral handig bij het wisselen van rijstroken, het invoegen op snelwegen en het vermijden van aanrijdingen met fietsers en voetgangers.

 

Aan alle kant zicht hebben

De frontcamera’s van Camos zijn nuttig voor het registreren van gebeurtenissen tijdens het rijden. Bij een ongeval legt een frontcamera bewijsmateriaal vast en bewaakt potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Met hoge resolutie beeldkwaliteit en geavanceerde functies zoals automatische opname bij botsingen, bieden deze camera’s extra veiligheid.

Voor maximale dekking en zichtbaarheid bieden wij ook camerasystemen aan die meerdere cameraweergaven op één scherm tonen. Deze systemen kunnen aangepast worden aan jouw specifieke situatie.

De voordelen van camerasystemen van Camos

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Camos streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in hun producten. De camera’s zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en robuuste materialen en zijn daarom bestand tegen de uitdagende omstandigheden op de weg.

Goed voorbereid de weg op

Elke organisatie is anders en heeft eigen wensen als het gaat om voertuigveiligheid. Daarom biedt Rietveld maatwerkoplossingen die we afstemmen op jouw situatie en wensen. Of het nu gaat om een specifieke montagebehoefte, integratie met bestaande systemen of aanpassingen aan de functionaliteit, we vinden een maatoplossing.

Toekomstbestendige Technologie

Bij Rietveld volgen we voortdurend de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie. We volgen de investeringen die Camos doet in toekomstbestendige technologieën, zoals draadloze connectiviteit, geavanceerde beeldverwerking en AI-mogelijkheden.

 

Meer weten?

Heb je nog een specifieke vraag over de producten van Camos of voertuigveiligheid in het algemeen?

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring helpen we je graag op weg. Neem contact op voor vrijblijvend advies over onze producten.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid