Autoclima: De Experts in Voertuig Airconditioning

Met meer dan 45 jaar ervaring is Autoclima dé specialist op het gebied van planning, montage en verkoop van airconditioningsystemen voor alle soorten voertuigen. Gevestigd in een modern gebouw in Cambiano bij Turijn (Italië), werkt Autoclima met een team van ongeveer 110 toegewijde medewerkers.

Bij Autoclima staat de vraag van de markt centraal. Het bedrijf gelooft sterk in het delen van betrokkenheid bij elk project met alle betrokken partijen, waaronder het eigen personeel, leveranciers en externe adviseurs. Deze klantgerichte filosofie zorgt ervoor dat Autoclima altijd voldoet aan de specifieke behoeften en wensen van hun klanten.

Maar Autoclima is niet alleen gericht op productie. Ze passen dezelfde professionaliteit en ervaring toe in hun parallelle activiteit: de verkoop van reserveonderdelen op het gebied van airconditioning. Met de meest uitgebreide en complete catalogus op de markt zorgen ze ervoor dat klanten altijd kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Zorg voor comfort met een Autoclima standairco

De standairco’s van Autoclima kenmerken zich door hun betrouwbare en betaalbare modellen. Wij kijken graag met u mee welke van de diverse modellen het beste bij uw voertuig en budget past.

De Autoclima Fresco standairco zorgt voor een comfortabel klimaat en bespaart u brandstof!

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Betaalbaar
  • Geschikt voor verschillende merken en typen trucks
  • Brandstofbesparende werking
Professionele installatie door Rietveld

Met meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van klimaatbeheersingssystemen, heb je aan Rietveld een partner die actief met je meedenkt. Wij zoeken altijd naar de oplossing die het meest aansluit bij jouw wensen en overleggen graag.

Kortom

Autoclima is dé expert als het gaat om voertuig airconditioning. Hun jarenlange ervaring, toegewijde team en klantgerichte aanpak maken hen tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige airconditioningsystemen en reserveonderdelen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Autoclima en de innovatieve producten die ze aanbieden?

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar demogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid