Met de Neil Premium 700 Air Cooler kun je de auto koelen zonder airco. Deze verdampingskoeler gebruikt alleen water en batterijvermogen en is ideaal voor gebruikers die een koel klimaat in hun auto willen behouden, zonder de motor te hoeven draaien en zonder brandstof te gebruiken.

De Neil Premium 700 verdampingskoeler is speciaal ontworpen voor kleine bestelwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en voor het vervoeren van o.a. honden. Ontworpen in een klein formaat, heeft het een exclusief koelsysteem en hetzelfde koelvermogen als airconditioners voor vrachtwagens.

Nieuw: Hond-vriendelijke auto koeling

Helaas moeten er elke zomer nog te veel honden naar de dierenarts wegens oververhitting in een auto. Zelfs een korte stop kan al flinke oververhitting veroorzaken, aangezien honden hun lichaamswarmte niet zo gemakkelijk kwijtraken als mensen. Traditionele airco’s kunnen dan weer schadelijk zijn voor de longen van jouw hond en zijn daarom vaak geen geschikte oplossing. Daarom introduceren wij de Neil Premium 700 Air Cooler. Een milieuvriendelijke waterverdamper die ervoor zorgt dat de laadruimte van de auto continue voorzien wordt van gekoelde verse buitenlucht, zonder dat de motor van jouw voertuig hoeft te draaien.

 

Geen airco, maar wel een fris en comfortabel klimaat, ook voor jouw huisdier

Bij langharige honden met een dichte vacht is het belangrijk om voor voldoende koeling in de auto te zorgen, vooral wanneer de motor niet draait en de airco niet aanstaat kan de temperatuur snel oplopen. Zorg ervoor dat je viervoeter verkoeling krijgt met de Neil Premium Air Cooler. De verdampingskoeler gebruikt alleen water en batterijvermogen en is ideaal voor gebruikers die een koel klimaat in hun auto willen, zonder de motor te draaien en brandstof te gebruiken. Ontworpen in een klein formaat, heeft het exclusieve koelsysteem hetzelfde koelvermogen als airconditioners voor vrachtwagens.

 

Ideaal voor honden vervoer

De Neil Premium 700 gebruikt altijd verse buitenlucht. Dit garandeert een constante verversing van de binnenlucht en voorkomt slechte geuren. De lucht wordt verkoeld en bevochtigd om te voorkomen dat huisdieren ziek worden door onderkoeling.

De Neil Premium 700 werkt door verdamping, waardoor de frisse lucht de ideale luchtvochtigheid heeft. Dit helpt schade aan de longen van huisdieren door droge lucht te voorkomen.

 

Professionele installatie door onze specialisten

Met meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van diverse automotive-systemen weten de experts van Rietveld precies wat nodig is voor een succesvolle installatie. Het team denkt graag mee met de wensen van de eindgebruiker om zo tot het gewenste resultaat te komen.