AgroPro - Grip op uw dagelijkse planning

AgroPro is speciaal ontwikkeld voor loonbedrijven, om grip te houden op de dagelijkse planning en alles wat daarbij komt kijken. Of het nu gaat om spuitwerkzaamheden, hakselen, inpakken of maaien, AgroPro zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over je werkzaamheden.

De data van de Efficio boordcomputer en/of EasyTrack van Rietveld kan gekoppeld worden aan de software van AgroPro. Dat is nog eens EASY!

Het hele proces wordt zo ondergebracht in één ICT-systeem. Dit geeft jouw onderneming rust en overzicht. Van planning en urenregistratie tot aan de facturatie, alles wordt geregeld in één gebruiksvriendelijke omgeving.

AgroPro is ontwikkeld met de specifieke behoeften van loonbedrijven in gedachten. Het systeem kan eenvoudig worden aangepast aan jouw  bedrijfsprocessen en groeit moeiteloos mee met jouw onderneming. 

Kortom, met AgroPro en de data uit de Efficio boordcomputer en/of EasyTrack krijg je grip op je dagelijkse planning en alles wat daarbij komt kijken. Het biedt een gebruiksvriendelijke oplossing om efficiënter te werken en jouw bedrijfsprestaties te verbeteren.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid