Voorkom schade dankzij een achteruitrijcamera voor je vrachtwagen

Voorkom schade en ongelukken met een achteruitrijcamera voor vrachtwagens. Dankzij achteruitrijcamera’s verklein je de kans op een dode hoek ongeval, schades en schadeclaims. Op deze manier zorg je er preventief voor dat de kans op ongevallen kleiner is, waardoor de verzekeringspremie binnen de perken blijft.

Investering versus opbrengsten

Een veelvoorkomend onderwerp rondom achteruitrijcamera’s voor de vrachtwagen is de aanschafwaarde. Voor veel organisaties staat de investering niet evenredig aan de waarde van het voertuig of het directe resultaat. Toch brengen achteruitrijcamera’s voor vrachtwagens meer waarde dan je in eerste instantie denkt.

Door het gebruik van achteruitrijcamera’s op vrachtwagens, wordt de kans op ongevallen kleiner. Zo is de kans op schade tijdens achteruitrijden kleiner, krijgt de chauffeur zicht op de dode hoek en staan voertuigen niet stil door reparatie als gevolg van schade.

Schadeclaims voorkomen

Met een camerasysteem zorg je voor minder schadegevallen. Het bijkomende gevolg? Een verzekeringspremie die binnen de perken blijft doordat je minder schades hoeft te claimen. 

Op deze manier zorg je met een veilige werkomgeving met een achteruitrijcamera vrachtwagen voor extra rendement.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken