Een draadloze achteruitrijcamera of toch bekabeld?


Als je het aan ons vraagt is daar geen twijfel over mogelijk. Een achteruitrijcamera draadloos natuurlijk! Toch zijn er nog veel versies met bedrading op de markt. Een achteruitrijcamera met een draadloos systeem biedt twee grote voordelen. Gemakkelijkere installatie en een langere levensduur. Met een achteruitrijcamera draadloos zijn er simpelweg geen kabels die defect kunnen raken.

Is een draadloos systeem storingsgevoeliger of duurder? Wat maakt een camerasysteem draadloos beter dan een analoge uitvoering? Met dit artikel helpen we je graag verder.

lke situatie is anders. Welk type draadloze achteruitrijcamera past er bij jouw situatie? Een achteruitrijcamera draadloos die geïntegreerd is in de kentekenhouder kan de oplossing zijn. Of een specifiek systeem voor vrachtwagens. De Camos CM-5050. Dit draadloze camerasysteem maakt het mogelijk de cabine en oplegger te verbinden. Dankzij automatic pairing heb je altijd een achteruirijcamrea tot je beschikking. Ook als je vaak van cabine en oplegger wisselt.

 

Op zoek naar advies over draadloze achteruitrijcamera’s op maat?

Heb je een specifieke vraag over draadloze achteruitrijcamera’s of wil je graag advies op maat? Met onze uitgebreide kennis van camerasystemen en contacten met verschillende producenten, zijn wij in staat om voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden.

Neem  hieronder contact met ons op voor vrijblijvend advies over draadloze achteruitrijcamera’s of een bezoek bij jou op locatie.

Afspraak maken