Werken bij

Rietveld: een team met ervaren professionals

Onze organisatie kenmerkt zich door zelfstandigheid en samenwerking. Wij hebben alle disciplines onder één dak, wij bedenken, ontwerpen, verkopen en monteren onze producten en oplossingen zelf. Met al deze disciplines is het noodzakelijk dat iedereen doet, waar hij of zij goed in is en zijn korte communicatielijnen van essentieel belang. Daarnaast worden wij graag geassocieerd met enthousiasme, vooruitstrevendheid en klantvriendelijkheid.

 

Wij zoeken nog onderstaande professionals om ons team te versterken:

 

Technisch ontwerper

Rietveld is op zoek naar een Technisch ontwerper die uitdagende vraagstukken van onze klanten vertaald naar technische oplossingen. Als technisch ontwerper werk je samen met IT-specialisten aan de ontwikkeling van nieuwe features voor onze Telematica oplossingen. Je bent lid van het Scrum team tijdens de realisatie.Vind je het een uitdaging om met collega’s met verschillende expertises en competenties samen te werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Lees meer


JAVA developer

Voor de uitbreiding van ons ontwikkelteam zijn we op zoek naar een ervaren  Java ontwikkelaar voor zowel front-end als back-end applicaties. Je komt te werken in een team waarin je verantwoordelijk bent voor het bouwen, testen, implementeren en onderhouden van onze FleetManagement oplossingen.

Lees meer


Technical Support & Aftersales Engineer

Wij zijn per direct op zoek naar een Technical Support & Aftersales Engineer. Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn?

Lees meer


 

Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar weet je zeker dat je voor ons van toegevoegde waarde kan zijn? Stuur dan jouw open sollicitatie en wij nemen gauw contact met je op.

Koude acquisitie wordt niet op prijs gesteld.