Partners

Wij beseffen ons dat wij niet overal het beste in kunnen zijn. Iedere organisatie specialiseert zich in een bepaald vakgebied en de kunst is om gebruik te maken van elkaar krachten en deze te bundelen. Wij zijn daarom trots dat wij met de volgende partners samenwerken om onze dienstverlening te optimaliseren:

 

Cango

CANGO is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten en oplossingen voor CANbus en voertuig data signalen. Het productportfolio van CANGO bestaat uit een compleet en concurrerend aanbod van oplossingen die zich bewezen hebben door succesvolle implementaties in de nationale en internationale markt. CANGO levert innovatieve en geïntegreerde oplossingen voor een reeks aan sectoren zoals logistiek, transport, bouw en de agrarische sector. CANGO biedt een high performance implementatie van CANbus protocollen zoals J1939 en data netwerken gebaseerd op J1708, ISObus en K-line. 

EasyTrip

EasyTrip is de transportsoftware voor containervervoerders. Sinds 2015 is dankzij een nauwe samenwerking tussen Rietveld en EasyTrip er een goede koppeling tussen het EasyTrip systeem en ons EasyTrack systeem. Tevens zijn beide systemen goed aansluitbaar op onze Efficio2 boordcomputer en de Efficio2 SmartApp. Naast het automatisch versturen van de ritopdrachten naar de boordcomputer of app worden de afgeronde orders met de gewenste additionele informatie ook direct vanuit de boordcomputer in EasyTrip verwerkt. Denk hierbij aan een containernummer of zegelnummer.

Garmin

Garmin is de wereldmarktleider op het gebied van navigatie, waardoor u kunt profiteren van een breed aanbod van navigatietoestellen voor uw specifieke behoeften, en van unieke functies zoals Real Navigation en Digitale verkeersinformatie. Het gaat echter niet alleen om navigatie van wereldformaat. Wij zijn ook trots op de service en ondersteuning die wij leveren, zoals het vereenvoudigen van het onderhoud van uw toestellen met ons Fleet Updater programma. Garmin is leverancier van Rietveld en zij werken samen aan de Efficio2 boordcomputer oplossing. Daarnaast zijn de Garmin navigatiesystemen te koop via de webshop van Rietveld.

Harrewijn Brandstofmanagement

Harrewijn brandstofmanagement levert creatieve oplossingen op het gebied van brandstofbesparing. Bedrijven in de grond, weg en waterbouw en de logistieke sector realiseren met de hulp van Harrewijn een blijvende daling in hun brandstofkosten. Dit realiseert Harrewijn door heldere inzicht in data en sturing op gedragsverandering. Kenmerkend voor de aanpak van Harrewijn is hun rijstijl- en draaistijlcoaching. Met data uit boordcomputers en tankregistratiesystemen wordt het rijgedrag van chauffeurs en de draaistijl van machinisten compleet en helder inzichtelijk gemaakt. Aan de hand van deze informatie wordt er vervolgens door middel van persoonlijke coaching maandelijks aangestuurd op een gedragsverandering, om een permanente zuinigere rij -en draaistijl te bewerkstelligen.

Impaqed Products

Impaqed Products Bv in Apeldoorn is leverancier van tal van producten op m.n. automotive gebied, en specialist op gebied van Bandenspanning monitor systemen (TPMS). Onze range TPMS systemen is zeer breed en loopt van verschillende modellen voor personenauto’s – met en zonder aanhanger – via motorfietsen en bussen, door tot specialistische truck systemen, en systemen met datacommunicatiepoort voor koppeling aan boordcomputer of Track & Trace systeem. Voor alle systemen geldt dat ze unieke eigenschappen bieden voor een zodanig aantrekkelijke prijs dat u de aanschaf zeer snel terugverdient.

Logicway

LogicWay b.v. is een dynamische en flexibele  onderneming uit Oldenzaal (Nederland). Gedreven door ons motto "haal meer uit uw boordcomputergegevens"  hebben we van de urenverwerking en ritrapportage onze core-business gemaakt. LogicWay ontwikkelt en levert softwareproducten voor de vervoersmarkt, en met name het beroepsvervoer.  We verzorgen ook de implementatie en houden ons verantwoordelijk voor een klantgerichte support en aansluitende after sales. Onze referenties zijn ruim 300 transportbedrijven en ondernemingen die boordcomputers gebruiken. Door de inzet van onze software kunnen zij hun bedrijfsprocessen beter beheersen! We zijn gericht op Europa en met name actief in Duitsland en de Benelux.

Squarell Technology

Squarell is gespecialiseerd in CANbus en voertuigsignalen. Wij ontwikkelen en produceren oplossingen voor CANbus en voertuig data. We hebben ervaring in automotive toepassingen en kennis van het interpreteren van voertuigsignalen. Onze portfolio wordt gebruikt in automotive, telematica, industrie en off-road. Squarell is gevestigd in Nederland, en onze clientèle bevindt zich over de hele wereld.

Start2Stop

Start2stop is een initiatief van Marck Mulder. De uitdagende missie is om met slimme OBD-II techniek zoveel mogelijk auto’s op de weg (alsnog) flink zuiniger te maken, daardoor flink op kosten te besparen en minder CO2 te laten uitstoten. Met meer dan 20 jaar ervaring met duurzaam ondernemen op de teller hebben zij het volste vertrouwen: bedrijven en individuen zijn op basis van de juiste argumenten altijd bereid tot verandering.

T Comm Telematics

T Comm Telematics is specialist in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en staat van trailers, motor- en aanhangwagens en de conditie van de lading hierin. Onze oplossing wordt wereldwijd ingezet bij voedseltransport (levensmiddelen, AGF, vis, vlees), vervoer van bloemen en planten, farmaceutische producten, chemicaliën en vee. Daarbij gaat onze dienstverlening verder dan het monitoren van uw vracht. Onze volledig geïntegreerde systemen helpen u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Tconsult

Tconsult is dé onafhankelijke specialist op het gebied van Smart Logistic Solutions. Tconsult is gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van uw logistieke processen en administratie. Tconsult zorgt dat logistieke informatie sneller uit de keten voortvloeit en heeft hier een aantal praktische (technische-) oplossingen voor ontwikkeld, die direct rendement opleveren in de vorm van tijd- en kostenbesparingen. Tconsult is eigenaar van verschillende applicaties waardoor informatie sneller de keten doorvloeit, zoals bijvoorbeeld het mogelijk maken van mobiel scannen (Scangaroo) en/of printen (Print Panther). Ook focust Tconsult zich op de wereld van emballage, waarbij het verschillende oplossingen biedt om beter te administreren.

Viloc

Viloc is de oplossing voor gereedschap tracking en geautomatiseerd gereedschapsmanagement. We leveren slimme, allesbestendige transmitters voor bouw gereedschappen (zoals boren, slijpmachines, veiligheidsuitrusting etc.) Via onze customized software, kunnen onze klanten eenvoudig de status en de locatie van hun materialen online volgen. Viloc geeft u de mogelijkheid om: - controle te houden over uw materialen, - ongebruikt gereedschap en onnodige verhuur te minimaliseren, - diefstal te verminderen, - eenvoudig inspecties voor te bereiden en te registeren en - tijd te besparen in het zoeken en wachten op gereedschap en uw voorraad bij te houden.

Xigrix

Om de juiste, efficiënte en flexibele boordcomputer applicaties te ontwikkelen, speciaal voor de transport en logistieke sector, is veel praktijkervaring nodig. Geen logistieke organisatie is namelijk hetzelfde en elke transportgerichte organisatie heeft eigen (bedrijfsspecifieke) processen. Men moet dus heel goed weten wat nu eigenlijk de “key drivers” zijn binnen transport en logistiek. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom wij Xigrix Nederland zijn begonnen. Wij hebben, met onze ruim 30 jaar Transport Management en logistieke ervaring, ingespeeld op al deze vraagstukken. Wij kennen de logistieke markt met al zijn deelsectoren als geen ander en weten vanuit de praktijk wat er speelt.