Nieuws

Kies nu voor de Piccolo Splitter standairco op maat met 50% subsidie

12 juni 2017

Onze standairco de Piccolo Splitter kent vele voordelen; comfortabel, geruisloos, efficiënt, op afstand bedienbaar, compact en betaalbaar. Dankzij de EIA-Regeling van het Ministerie voor Economische Zaken ontvangt u nu zelfs 50% subsidie op de totale aanschafkosten, dus zowel de aanschaf- als montagekosten. Meer weten over de EIA? Lees hier meer. Meer informatie over de Piccolo Splitter | Standairco op maat


Rietveld neemt deel aan project ‘Slimme vrachtwagens in de regio Schiphol’

6 juni 2017

Afgelopen vrijdag is rondom Schiphol is een proef gestart om vrachtwagens beter door te laten rijden. Een systeem waarbij vrachtwagens 'communiceren' met verkeerslichten met als doel minder uitstoot, minder vertraging, lagere brandstofkosten en betrouwbaardere reistijden. 

Lees meer


Eenvoudig ritten aanmaken en versturen met EasyTrack

21 maart 2017

Rietveld breidt de EasyTrack applicatie uit met de planmodule. Deze functie maakt het mogelijk om rechtstreeks vanuit EasyTrack volledige ritopdrachten aan te maken en te versturen naar de boordcomputer. Ook heeft u de mogelijkheid om de route handmatig aan te passen en hierdoor de rit zo efficiënt mogelijk in te delen. Tevens heeft u op het Planboard direct inzicht in de actuele status van een ritopdracht.Lees hier meer over EasyTrack.


Rietveld lanceert de nieuwe boordcomputer tijdens Transport Compleet Hardenberg

17 maart 2017

Op 21 maart lanceren wij tijdens Transport Compleet Hardenberg onze nieuwste boordcomputer. Na het succes van de Efficio2  for Android boordcomputer lanceert Rietveld nu de Efficio3 for Android.Wilt u deze nieuwste generatie boordcomputer live zien? Breng dan een bezoek onze stand ( 231) . Wij verwelkomen u graag.Heeft u nog entreekaarten voor Transport Compleet? Klik dan hier om u alsnog te registreren.Graag tot ziens op de beurs!


Piccolo Splitter nu ook verkrijgbaar in de Benelux

9 januari 2017

Sinds januari 2017 is Rietveld BV exclusieve dealer van de Piccolo Splitter in de Benelux. De Piccolo Splitter, een product van Euroengel, onderscheid zich in de markt doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de cabine bij installatie.Wat maakt de piccolo splitter uniek? Door het compacte design neemt de piccolo splitter slechts geringe ruimte in beslag, dit maakt de piccolo splitter uitermate geschikt om achter of onder de cabine geïnstalleerd te worden. Op deze manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van een anders loze ruimte.Bent u Geïnteresseerd in de Piccolo Splitter? Vraag hier dan snel naar meer informatie over onze nieuwe standairco.


Rietveld International groeit in Afrika

27 mei 2016

Door de samenwerking tussen TRELL Ltd. uit Tanzania en Rietveld B.V. worden de fleetmanagement oplossingen steeds verder uitgerold over het Afrikaanse continent. Inmiddels is de samenwerking intensiever geworden en zet de internationale senior accountmanager Robert van Luttervelt alle middelen in om TRELL zo goed mogelijk voor te bereiden op de betreding van de Tanzaniaanse markt.

Lees meer


Wagenpark Parts Express traceerbaar

27 mei 2016

Bij Parts Express doen ze er alles aan om goederen zo efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Het optimaliseren van de routes is hier onderdeel van. Met het plaatsen van EasyTrack in alle voertuigen krijgt Parts Express Vianen nog beter inzicht in deze routes. En er zijn meer voordelen, diefstalpreventie bijvoorbeeld.

Lees meer