Nieuws

Eenvoudig ritten aanmaken en versturen met EasyTrack

21 maart 2017

Rietveld breidt de EasyTrack applicatie uit met de planmodule. Deze functie maakt het mogelijk om rechtstreeks vanuit EasyTrack volledige ritopdrachten aan te maken en te versturen naar de boordcomputer. Ook heeft u de mogelijkheid om de route handmatig aan te passen en hierdoor de rit zo efficiënt mogelijk in te delen. Tevens heeft u op het Planboard direct inzicht in de actuele status van een ritopdracht.Lees hier meer over EasyTrack.


Rietveld lanceert de nieuwe boordcomputer tijdens Transport Compleet Hardenberg

17 maart 2017

Op 21 maart lanceren wij tijdens Transport Compleet Hardenberg onze nieuwste boordcomputer. Na het succes van de Efficio2  for Android boordcomputer lanceert Rietveld nu de Efficio3 for Android.Wilt u deze nieuwste generatie boordcomputer live zien? Breng dan een bezoek onze stand ( 231) . Wij verwelkomen u graag.Heeft u nog entreekaarten voor Transport Compleet? Klik dan hier om u alsnog te registreren.Graag tot ziens op de beurs!


Piccolo Splitter nu ook verkrijgbaar in de Benelux

9 januari 2017

Sinds januari 2017 is Rietveld BV exclusieve dealer van de Piccolo Splitter in de Benelux. De Piccolo Splitter, een product van Euroengel, onderscheid zich in de markt doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de cabine bij installatie.Wat maakt de piccolo splitter uniek? Door het compacte design neemt de piccolo splitter slechts geringe ruimte in beslag, dit maakt de piccolo splitter uitermate geschikt om achter of onder de cabine geïnstalleerd te worden. Op deze manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van een anders loze ruimte.Bent u Geïnteresseerd in de Piccolo Splitter? Vraag hier dan snel naar meer informatie over onze nieuwe standairco.


Rietveld International groeit in Afrika

27 mei 2016

Door de samenwerking tussen TRELL Ltd. uit Tanzania en Rietveld B.V. worden de fleetmanagement oplossingen steeds verder uitgerold over het Afrikaanse continent. Inmiddels is de samenwerking intensiever geworden en zet de internationale senior accountmanager Robert van Luttervelt alle middelen in om TRELL zo goed mogelijk voor te bereiden op de betreding van de Tanzaniaanse markt.

Lees meer


Wagenpark Parts Express traceerbaar

27 mei 2016

Bij Parts Express doen ze er alles aan om goederen zo efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Het optimaliseren van de routes is hier onderdeel van. Met het plaatsen van EasyTrack in alle voertuigen krijgt Parts Express Vianen nog beter inzicht in deze routes. En er zijn meer voordelen, diefstalpreventie bijvoorbeeld.

Lees meer


Professionele inbouw van de On Board Unit in België

5 april 2016

Hoe werkt de On Board Unit? Als de OBU aanstaat wordt automatisch de geografische lengte en breedte van de positie van uw voertuig gedetecteerd met behulp van satellieten. De gegevens worden gematcht met een digitale kaart die in de OBU is opgeslagen. Zo wordt elke reis op Belgische wegen op de OBU geregistreerd. Deze gegevens definiëren de exact gereden routes zodat de te betalen tol berekend kan worden. De OBU werkt autonoom zolang het lichtje op groen staat. De OBU moet aanstaan voor u België binnenrijdt en aanblijven als u op Belgische wegen rijdt.

Lees meer


Video: EasyTrack niet meer weg te denken uit bedrijfsvoering Van Vulpen B.V.

22 februari 2016

Van Vulpen werkt sinds 2009 samen met Rietveld als het gaat om het volgen van voertuigen, dit na ontevredenheid bij de vorige leverancier. Met Rietveld beoogde zij veel beter webbased kaartmateriaal te ontvangen en meer maatwerk door de mogelijkheid om de gegevens uit het volgsysteem te koppelen aan hun eigen systeem. Ondertussen is dit zo verweven dat het niet meer uit hun dagelijkse bedrijfsvoering is weg te denken.

Lees meer