Nieuws

Rietveld neemt deel aan de eerste editie van de MobiliteitsRAI

21 september 2017
Volgende maand gaat de eerste editie van de MobiliteitsRAI van start. Met een uitgebreid programma hoopt de MobiliteitsRAI ondernemers uit de transportbranche te voorzien van informatie op het gebied van de nieuwste innovatieve transportmiddelen, waaronder de vraag waarmee vervoert u straks uw goederen?

Lees meer >

Beursimpressie Rietveld Transport Compleet Gorinchem 2017

7 september 2017
Bekijk hier het videoverslag van Transport Compleet 2017.

Lees meer >

5 tips voor een succesvol beursbezoek

25 augustus 2017
De aankomende maanden staan er weer een aantal beurzen en evenementen op de agenda. Ook het team van Rietveld staat weer voor u klaar op Transport Compleet Gorinchem, de MobiliteitsRAI en ICT & Logistiek Utrecht. Natuurlijk ontmoeten wij u graag tijdens een beurs, maar wellicht twijfelt u nog omdat u niet zeker weet of u wel voldoende resultaat uit uw beursbezoek haalt?

Lees meer >

Gratis toegangskaarten voor de MobiliteitsRAI!

17 augustus 2017
De MobiliteitsRAI toont een breed scala aan spelers in wegtransport, equipment en logistieke dienstverlening. Door de combinatie van een driedaagse vakbeurs en een tweedaags congresprogramma is er één moment en één plek waar de mobiliteit van vandaag en morgen centraal staat.

Lees meer >

Voorkom ongelukken met het Camerasysteem van Rietveld

14 augustus 2017
Volgens een onderzoek van de IIHS kan gemiddeld 15% van alle ongelukken die voorkomen bij achteruitrijden voorkomen worden door gebruik van achteruitrijcamera's. Door een camerasysteem te integreren met onze Efficio boordcomputer kunt u veel onnodige kosten voorkomen.

Lees meer >

Kies nu voor de Piccolo Splitter standairco op maat met 50% subsidie

12 juni 2017
Onze standairco de Piccolo Splitter kent vele voordelen; comfortabel, geruisloos, efficiënt, op afstand bedienbaar, compact en betaalbaar.

Lees meer >